CMS Web Design and Consulting

Art magazin, web casopis za savremenu umetnost
Dunsvski dijalozi 2022

Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Ove ilustracije, sa linkom, predstavljaju izbor iz vesti i arhive Art magazina

Digital Art 01
Noć muzeja 2013
Terra 23
Videomedeja 20
Dunavski dijalozi 00
Terra 25
Videomedeja 14

Sponzor rubrike
Konkurs - Izlaganje u Galeriji SULUV u Novom Sadu u 2018. Štampaj E-pošta
(2 glasanja)
ImageRok za slanje prijava je 15. januar 2018.
Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine, raspisuje Konkurs za izlaganje u Galeriji SULUV u 2018 godini. Na konkurs mogu da apliciraju svi aktivni članovi Udruženja (članovi koji su izmirili svoje obaveze i izvršili uplate članarine utvrđene skupštinskom odlukom Udruženja do kraja februara 2017. godine – za tekuću i prethodne dve godine) i druga udruženja (na osnovu saradnje ili donacije) koja se bave profesionalnim radom iz oblasti likovne umetnosti.

Konkurs je otvoren za samostalne izložbe, grupne izložbe, autorske – kustoske izložbe i jednodnevne prezentacije, projekcije, promocije, diskusije, panele ili druge događaje u polju likovnih umetnosti.

Udruženje obezbeđuje: galerijski prostor, stručnu pomoć pri postavci, PR aktivnost, dostupnu tehničku opremu, godišnji katalog Magazin sa recenzijom izložbe (izdanje Magazina je u dvanaestom mesecu tekuće godine), foto dokumentacija sa otvaranja.

Izlagač obezbeđuje: transport radova, postavku radova, svu dodatnu opremu i tehničku podršku koju SULUV ne obezbeđuje, putni trošak i smeštaj, donošenje i odnošenje radova iz galerijskog prostora, dostavljanje press materijala, dostavljanje materijala za godišnji katalog Magazin.

Konkursni materijal treba da sadrži:

  • Ime i prezime, broj telefona, e-mejl adresa, predlog termina za izlaganje, biografija, koncept (tekst koji je moguće primeniti i za najavu izložbe i druge promotivne svrhe), tehnički zahtevi.
  • Portfolio radova sa kojim se konkuriše za termin izložbe u PDF formatu. 10 fotografija radova, predloga sa osnovnim podacima, naziv rada, tehnika, dimenzije, godina nastanka; u slučaju da se aplicira za projekat koji nije produkcijski izveden (performans, interakcija…, priložiti opis izgleda, uz vizuelizaciju projekta u obliku skice, 3D modela...)
  • Zipovan materijal za štampu (izbor fotografija radova namenjenih za štampu, veličine ne manje od A4, rezolucije 300 dpi)
  • Priloženi radovi ne treba da budu stariji od 5 (pet) godina.

  • Raspodela termina je od februara meseca 2017.
  • Sav materijal koji se dostavlja prethodno treba zipovati (ZIP arhiva) i poslati imejlom, ili ako je nepohodno WeTransferom ili drugim serverom za slanje fajlova.
  • Konkuriše se isključivo sa radovima koji će biti u dodeljenom terminu i izloženi.
  • U izuzetnim slučajevima ostavlja se mogućnost izmene predloženog sadržaja za izložbu u potvrđenom terminu koji kandidat usklađuje u dogovoru sa Umetničkim savetom.

Prijavu treba poslati na: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. sa naznakom "Prijava Konkurs za izlaganje u Galeriji SULUV, u 2018 godini" ili dostaviti na CD-u kancelariji Udruženja (Bul. Mihajla Pupina 9) utorkom, sredom i četvrtkom od 17 do 20 časova.

Rok za slanje prijava je 30. novembar 2017. godine.

Nepotpune prijave i prijave koje pristignu nakon roka neće se uzimati u razmatranje. Odluka o prihvaćenim projektima će biti donešena do 21. decembra 2017. godine, o čemu će svi kandidati biti obavešteni. Po dobijanju termina za izlaganje, na osnovu odluke Umetničkog saveta SULUV-a, umetnici će potpisati odgovarajući ugovor sa galerijom.

Kontakt za dodatne informacije na telefon 021 / 524 991 ili e-mail Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Napomena: mogućnost participacije SULUV-a u produkciji izložbi će zavisiti od visine odobrenog budžeta za organizaciju izložbi u 2018. godini.

 

Napiši komentar

Pošaljite samo relevantan komentar za ovaj sadržaj. Bilo kakav nepripadajući komentar biće obrisan. Pravo objavljivanja i redigovanja, bez objašnjenja, zadržava redakcija Art magazina. Ne zaboravite da ukucate zaštitni kod. Komentar je privatno mišljenje autora komentara i ne predstavlja stav redakcije.


Security code
Refresh

Izbor godine 2023
Iz kalendara art događaja
08.02.2024 - 05.05.2024 | 19.00
Zdravko Joksimović - Skulpture
07.03.2024 - 20.04.2024 | 19.00
IRWIN - NSK State. Retrospektivna izložba
12.03.2024 - 26.05.2024 | 19.00
Uroš Predić - Dostojanstvo svakidašnjice
15.03.2024 - 06.05.2024 | 18.00
Kraj jezika. Još jednom o Vitgenštajnu - Grupna izložba
22.03.2024 - 12.05.2024 | 19.00
Umetnički diskursi o društvenim i klimatskim promenama

Izbor godine
Novi Sad 2022
Novi Sad 2021
Pregled galerija

Popularno
NIŠ. Od 21. novembra do 10. decembra 2020. publika u Nišu će u Paviljonu u Tvrđavi moći da poseti izložbu dela nastalih u okviru...
NIŠ. U galeriji u Oficirskom domu, od 17. decembra 2019. do 17. januara 2020, biće otvorena izložba "Niški crtež: Granica"....
SUBOTICA. Savremena galerija Subotica predstavlja od 12. marta do 9. aprila 2021. dela Nemanje Mate Đorđevića (1983, Beograd). Diplomirao je na...
NJUJORK. Slavni umetnik Kristo (Christo), poznat po monumentalnim radovima pakovanja velikih zgrada ili lokaliteta, koje je decenijama radio sa...
SUBOTICA. Multimedijalnu izložbu umetnice Korine Gubik "Same Different" čini više ciklusa radova. U njenom  umetničkom...
Predstavite galeriju u Art magazinu
Povezani sadržaji
Podržite Art magazin
Podrzite Art magazin
 
Reportaže
PLITVIČKA JEZERA. Specijalno za Art magazin. Na Plitvičkim jezerima (Plitvica Selo), od 10. do...
KIKINDA. Na ovogodišnjem sazivu učestvali su: Karen Maher (Peru), Tagir Subhankulov...
U "Centru Paul Kle" u Bernu otvorena je izložba "Magrebski projekat" i...
Knjige o umetnosti
Hans Belting - Slika i kult
Hans Belting
Slika i kult. Istorija slike do epohe umetnosti
 
Intervju
U brložnom vrtlogu društveno-političkih (ne)zbivanja, javnih tajni i "tajnih...
Mladen Marinkov

Prethodno objavljeni radovi:
Mladen Marinkov, Bojan Kiridžić, Lazar Marković, Bora Vitorac, Georg Redžek, Maja Erdeljanin, Danilo Vuksanović, Korina Gubik, Danijel Babić, Andrej Tišma, Pavle Jovanović
 
Reportaže
KIKINDA. Simpozijum "TERRA" osnovan je i prvi put održan 1982. godine. Od tada se održava svake godine od 1. do 31. jula, u objektu stare industrijske arhitekture koji je izgraðen 1895. godine. Na simpozijumu "TERRA" svake...
Knjige i časopisi
Prepiska o ovom broju Gradine između Art magazina i Gradine: "Poštovani, u dodatku je fotografija korica i sadržaj časopisa. Prijateljski pozdrav, Gradina. Nešto nije uspelo. Stigli su samo ukrasni okviri. Pošaljite doc...
Intervju
Bosiljka Zirojević Lečić redovna je profesorka na Akademiji umetnosti u Novom sadu, uža oblast Slikarstvo. Koordinatorka je i nekoliko projekata u oblasti likovnih umetnosti i edukacije. Njen likovni govor izlazi u prošireno polje...
Prica o Artmagazinu, ljudima i dogadjajima...

© 1997 - 2024. Art magazin.
Sva prava zadržana.

21000 Novi Sad, Srbija
Arse Teodorovića 16
Telefon: 063 888 0 860
E-mail: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Redakcija Art magazina odlucuje o konceptu i sadrzaju. Mi brinemo o svemu ostalom...

Društvene mreže
  Art magazin na Facebook-u   Art magazin na Twitter-u   Art magazin na YouTube-u
  Skenirajte ovaj kod mobilnim telefonom