CMS Web Design and Consulting

Art magazin, web casopis za savremenu umetnost
svet digitalne umetnosti 300 programa

Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Ove ilustracije, sa linkom, predstavljaju izbor iz vesti i arhive Art magazina

Noć muzeja 2008
Dunavski dijalozi 08
Dunavski dijalozi 03
Dunavski dijalozi 01
Videomedeja 16
Noć muzeja 2007
Noć muzeja 2014

Sponzor rubrike
Konkurs - Izlaganje u Galeriji SULUV u Novom Sadu u 2018. Štampaj E-pošta
(2 glasanja)
ImageRok za slanje prijava je 15. januar 2018.
Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine, raspisuje Konkurs za izlaganje u Galeriji SULUV u 2018 godini. Na konkurs mogu da apliciraju svi aktivni članovi Udruženja (članovi koji su izmirili svoje obaveze i izvršili uplate članarine utvrđene skupštinskom odlukom Udruženja do kraja februara 2017. godine – za tekuću i prethodne dve godine) i druga udruženja (na osnovu saradnje ili donacije) koja se bave profesionalnim radom iz oblasti likovne umetnosti.

Konkurs je otvoren za samostalne izložbe, grupne izložbe, autorske – kustoske izložbe i jednodnevne prezentacije, projekcije, promocije, diskusije, panele ili druge događaje u polju likovnih umetnosti.

Udruženje obezbeđuje: galerijski prostor, stručnu pomoć pri postavci, PR aktivnost, dostupnu tehničku opremu, godišnji katalog Magazin sa recenzijom izložbe (izdanje Magazina je u dvanaestom mesecu tekuće godine), foto dokumentacija sa otvaranja.

Izlagač obezbeđuje: transport radova, postavku radova, svu dodatnu opremu i tehničku podršku koju SULUV ne obezbeđuje, putni trošak i smeštaj, donošenje i odnošenje radova iz galerijskog prostora, dostavljanje press materijala, dostavljanje materijala za godišnji katalog Magazin.

Konkursni materijal treba da sadrži:

  • Ime i prezime, broj telefona, e-mejl adresa, predlog termina za izlaganje, biografija, koncept (tekst koji je moguće primeniti i za najavu izložbe i druge promotivne svrhe), tehnički zahtevi.
  • Portfolio radova sa kojim se konkuriše za termin izložbe u PDF formatu. 10 fotografija radova, predloga sa osnovnim podacima, naziv rada, tehnika, dimenzije, godina nastanka; u slučaju da se aplicira za projekat koji nije produkcijski izveden (performans, interakcija…, priložiti opis izgleda, uz vizuelizaciju projekta u obliku skice, 3D modela...)
  • Zipovan materijal za štampu (izbor fotografija radova namenjenih za štampu, veličine ne manje od A4, rezolucije 300 dpi)
  • Priloženi radovi ne treba da budu stariji od 5 (pet) godina.

  • Raspodela termina je od februara meseca 2017.
  • Sav materijal koji se dostavlja prethodno treba zipovati (ZIP arhiva) i poslati imejlom, ili ako je nepohodno WeTransferom ili drugim serverom za slanje fajlova.
  • Konkuriše se isključivo sa radovima koji će biti u dodeljenom terminu i izloženi.
  • U izuzetnim slučajevima ostavlja se mogućnost izmene predloženog sadržaja za izložbu u potvrđenom terminu koji kandidat usklađuje u dogovoru sa Umetničkim savetom.

Prijavu treba poslati na: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. sa naznakom "Prijava Konkurs za izlaganje u Galeriji SULUV, u 2018 godini" ili dostaviti na CD-u kancelariji Udruženja (Bul. Mihajla Pupina 9) utorkom, sredom i četvrtkom od 17 do 20 časova.

Rok za slanje prijava je 30. novembar 2017. godine.

Nepotpune prijave i prijave koje pristignu nakon roka neće se uzimati u razmatranje. Odluka o prihvaćenim projektima će biti donešena do 21. decembra 2017. godine, o čemu će svi kandidati biti obavešteni. Po dobijanju termina za izlaganje, na osnovu odluke Umetničkog saveta SULUV-a, umetnici će potpisati odgovarajući ugovor sa galerijom.

Kontakt za dodatne informacije na telefon 021 / 524 991 ili e-mail Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Napomena: mogućnost participacije SULUV-a u produkciji izložbi će zavisiti od visine odobrenog budžeta za organizaciju izložbi u 2018. godini.

 

Napiši komentar

Pošaljite samo relevantan komentar za ovaj sadržaj. Bilo kakav nepripadajući komentar biće obrisan. Pravo objavljivanja i redigovanja, bez objašnjenja, zadržava redakcija Art magazina. Ne zaboravite da ukucate zaštitni kod. Komentar je privatno mišljenje autora komentara i ne predstavlja stav redakcije.


Security code
Refresh

Umetnost u Srbiji na danasnji dan
Iz kalendara art događaja
08.02.2024 - 05.05.2024 | 19.00
Zdravko Joksimović - Skulpture
07.03.2024 - 20.04.2024 | 19.00
IRWIN - NSK State. Retrospektivna izložba
12.03.2024 - 26.05.2024 | 19.00
Uroš Predić - Dostojanstvo svakidašnjice
15.03.2024 - 06.05.2024 | 18.00
Kraj jezika. Još jednom o Vitgenštajnu - Grupna izložba
22.03.2024 - 12.05.2024 | 19.00
Umetnički diskursi o društvenim i klimatskim promenama

Izbor godine
Novi Sad 2022
Novi Sad 2021
Pregled galerija

Popularno
NOVI SAD. Mali likovni salon predstavlja od od 25. januara do 5. februara 2021. slike Anđele Micić. Osnovne i master studije završila je na ...
NOVI SAD. Nedelja vizuelne umetnosti Kaleidoskopa kulture pretvoriće Trg galerija u Novom Sadu u epicentar vizuelne umetnosti i novih tehnologija....
PARIZ. Milija Belić i ove jeseni potvrđuje svoju međunarodnu reputaciju učešćem na više značajnih izložbi širom sveta. Milija...
SUBOTICA. Multimedijalnu izložbu umetnice Korine Gubik "Same Different" čini više ciklusa radova. U njenom  umetničkom...
NOVI SAD. 24. Međunarodni video festival Videomedeja u produkciji i organizaciji Udruženja za video umetnost Videomedeja održaće se u periodu od...
Veb sajt za likovne umetnike
Povezani sadržaji
Podržite Art magazin
Podrzite Art magazin
 
Reportaže
Zarobljen u svojoj kući u Normandiji, jedan od najuticajnijih britanskih likovnih umetnika Dejvid...
PARIZ. Specijalno za Art magazin. Značajan pariski muzej Orsay predstavio je veliku ...
PARIZ. Specijalno za Art magazin. Povodom Izložbe slika Vere Molnar u galeriji ...
Knjige o umetnosti
Hans Belting - Slika i kult
Hans Belting
Slika i kult. Istorija slike do epohe umetnosti
 
Intervju
Kao sedmogodišnji dečak, Živojin - Žika Miškov obećao je svojoj majci da će postati...
Mladen Marinkov

Prethodno objavljeni radovi:
Mladen Marinkov, Bojan Kiridžić, Lazar Marković, Bora Vitorac, Georg Redžek, Maja Erdeljanin, Danilo Vuksanović, Korina Gubik, Danijel Babić, Andrej Tišma, Pavle Jovanović
 
Reportaže
TERRA, Pogon II, Kikinda. Jul 2009.
Simpozijum "TERRA" osnovan je i prvi put održan 1982. godine. Od tada se održava svake godine od 1. do 31. jula, u objektu stare industrijske arhitekture koji je izgrađen 1895. godine. Na...
Knjige i časopisi
Narodna biblioteka Srbije u saradnji sa "Plavim jahačem" i "Novim magazinom" objavila je knjigu "Kad Marina Abramović umre" Džejmsa Vestkota, biografiju svetske zvezde performansa. Recenzent srpskog izdanja...
Intervju
Multimedijalni umetnik, likovni kritičar i publicista Andrej Tišma rođen je u Novom Sadu 1952. godine, Akademiju lepih umetnosti u Pragu završio je '76, a još u vreme studija počinje da se bavi mail-artom, koji će ga i u ...
Prica o Artmagazinu, ljudima i dogadjajima...

© 1997 - 2024. Art magazin.
Sva prava zadržana.

21000 Novi Sad, Srbija
Arse Teodorovića 16
Telefon: 063 888 0 860
E-mail: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Redakcija Art magazina odlucuje o konceptu i sadrzaju. Mi brinemo o svemu ostalom...

Društvene mreže
  Art magazin na Facebook-u   Art magazin na Twitter-u   Art magazin na YouTube-u
  Skenirajte ovaj kod mobilnim telefonom