CMS Web Design and Consulting

Art magazin, web casopis za savremenu umetnost
svet digitalne umetnosti 300 programa

Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Ove ilustracije, sa linkom, predstavljaju izbor iz vesti i arhive Art magazina

Videomedeja 15
Terra 23
Noć muzeja 2011
Digital Art 07
Dunavski dijalozi 06
Noć muzeja 2007
Noć muzeja 2020

Sponzor rubrike
Prava i uslovi Štampaj E-pošta

Korišćenjem bilo kog dela časopisa Art magazin smatra se da su korisnici upoznati sa naznačenim pravima i uslovima kao i da prihvataju korišćenje sadržaja časopisa Art magazin isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Art magazin se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja saradnika i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice.

Sve sadržaje Art magazina koristite na sopstvenu odgovornost. Art magazin ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na sajtu.

Art magazin poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca sajta. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, Art magazin neće davati na uvid trećoj strani.

Podaci o korisniku mogu biti dostupni trećoj strani samo u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Ukoliko korisnik želi da se odjavi sa liste registrovanih korisnika, to može da reguliše slanjem poruke sa e-maila koji je koristio pri registraciji na Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Ukoliko koristite sadržaje koji se nalaze na Art magazinu obavezni ste da naznačite odakle potiču tekstom (bez navodnika) "Izvor: Artmagazin.info"

Reprodukcije koje se nalaze na ovom sajtu vlasništvo su autora dela i ne mogu da se koriste, bilo u celosti bilo u delovima, bez odobrenja autora dela. Dozvoljena je upotreba u nekomercijalne svrhe uz citiranje izvora.

Fotografije koje se nalaze na ovom sajtu vlasništvo su autora kod potpisanih fotografija ili Art magazina kod svih ostalih fotografija i ne mogu da se koriste, bilo u celosti bilo u delovima, bez odobrenja autora dela. Dozvoljena je upotreba u nekomercijalne svrhe uz citiranje izvora.

Tekstovi koji se nalaze na ovom sajtu vlasništvo su potpisanih autora i ne mogu da se koriste, bilo u celosti bilo u delovima, bez odobrenja autora teksta. Dozvoljena je upotreba u nekomercijalne svrhe uz citiranje izvora.

Registrovani i neregistrovani korisnici mogu da postavljaju komentare na sadržaje u Art magazinu. Bilo kakav nepripadajući komentar biće obrisan. Pravo objavljivanja i redigovanja komentara, bez objašnjenja, zadržava redakcija Art magazina.

Registrovani korisnici mogu da šalju poruke drugim registrovanim korisnicima putem servisa IM (Internal Message). Poruke moraju da zadovolje osnovne principe pristojnosti. Nepridržavanje ovog uslova može dovesti do privremenog ili trajnog isključenja korisnika kao registrovanog.

Registrovani korisnici mogu da učestvuju u diskusionim grupama (forumima). Učestvovanjem u diskusionim grupama (forumima) registrovani korisnik prihvata sve detaljne uslove opisane u toj rubrici.

Posetilac Art magazina koji odluči da postane registrovani korisnik prihvata da povremeno dobija, putem e-maila, vesti sa sajta. Te vesti mogu da sadrže reklamne tekstove i linkove.

Art magazin objavljuje najave i pregled aktuelnih art događaja ali ne odgovara za bilo kakvu promenu nastalu posle objavljivanja najave ili pregleda art događaja od strane organizatora ili učesnika u art događaju.

Art magazin zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave.

Art magazin zadržava pravo izmene prava i uslova korišćenja u bilo kom trenutku i bez obaveze prethodne najave. Art magazin nije odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

 

Umetnost u Srbiji na danasnji dan

Izbor godine
Novi Sad 2022
Novi Sad 2021
Pregled galerija

Popularno
GORNJI MILANOVAC. Jubilarni 15. Međunarodni bijenale umetnosti minijature, najveća i najobuhvatnija izložba malog formata svetskoj javnosti biće ...
ODŽACI. Performer Nenad Bogdanović (1955, Odžaci) izvešće tokom decemebra meseca 2019. godine više performansa tokom gostovanja u...
VRŠAC. Zvonimir Santrač je diplomirao na Likovnoj akademiji u Zagrebu. Specijalizirao je na majstorskoj radionici Krste Hegedusića 1979. ...
BEOGRAD. Galerija Kuće legata predstavlja od 5. do 24. marta 2024. izložbu "Likovne umetnice Niša - Izbor iz kolekcije Galerije...
LONDON. Benksijev rad na poznatoj slici iz doba impresionizma prodat je na aukciji za 7,6 miliona funti (9,8 miliona dolara), što je druga...
Veb sajt za likovne umetnike
Povezani sadržaji
Podržite Art magazin
Podrzite Art magazin
 
Reportaže
KIKINDA. Simpozijum "Terra" osnovan je i prvi put održan 1982. godine. Od tada se održava...
Novosadska likovna umetnica Snežana Petrović i beogradski grafičar Bojan Bikić predstavili su se...
Zarobljen u svojoj kući u Normandiji, jedan od najuticajnijih britanskih likovnih umetnika Dejvid...
Knjige o umetnosti
Dejan Medakovic - Barok kod Srba
Dejan Medaković
Barok kod Srba
 
Intervju
U bezobalnom moru znanja i informacija koje nude novi mediji muzejima treba mnogo samopouzdanja i...
Mladen Marinkov

Prethodno objavljeni radovi:
Mladen Marinkov, Bojan Kiridžić, Lazar Marković, Bora Vitorac, Georg Redžek, Maja Erdeljanin, Danilo Vuksanović, Korina Gubik, Danijel Babić, Andrej Tišma, Pavle Jovanović
 
Reportaže
U "Centru Paul Kle" u Bernu otvorena je izložba "Magrebski projekat" i "Vodeći liniju u šetnju". Ne bi se moglo reći da je svako putovanje slikara povod za novu stranicu istorije umetnosti ali se putovanje u...
Knjige i časopisi
Gradina broj 23, kao i prethodne, donosi nova istraživanja umetnika, književnika, pesnika i kritičara o granicama ljubavi, duše, ljudskosti, istorije, umetnosti... Korice i kolorne strane u časopisu, koje odvajaju pojedine rubrike, obgrlile...
Intervju
Likovni krug, udruženje umetnika Petrovaradinske tvrđave, ove godine obeležava šest decenija svog postojanja. Za pomenuto vreme, kroz ovu umetničku koloniju prošlo je više od stotinu umetnika najrazličitijih pravaca i...
Prica o Artmagazinu, ljudima i dogadjajima...

© 1997 - 2024. Art magazin.
Sva prava zadržana.

21000 Novi Sad, Srbija
Arse Teodorovića 16
Telefon: 063 888 0 860
E-mail: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Redakcija Art magazina odlucuje o konceptu i sadrzaju. Mi brinemo o svemu ostalom...

Društvene mreže
  Art magazin na Facebook-u   Art magazin na Twitter-u   Art magazin na YouTube-u
  Skenirajte ovaj kod mobilnim telefonom